chat gpt gebruiken

Hoe starten met het gebruik van ChatGPT in het Nederlands?

Wil je graag Chat GPT in het Nederlands van Openai gebruiken? Wij leggen je stap voor stap uit hoe de slimme chatbot werkt – en geven je wat handige tips.

ChatGPT is de meest indrukwekkende artificial intelligence (AI) op dit moment. Met deze slimme chatbot kan je op een natuurlijke manier communiceren en allerlei complexe opdrachten uitvoeren. Van tekst herschrijven tot samenvattingen maken en uitleg geven over een onderwerp. Naast ChatGPT zijn er trouwens nog een heleboel AI-tools.

Stappenplan om Chat GPT in het Nederlands te gebruiken

1. Ga naar de ChatGPT-pagina van OpenAI: https://chat.openai.com

2. Voer je e-mailadres in en druk op ‘Ik ben geen robot’

3. Voer een sterk wachtwoord in

Voorbeeldvideo aanmaken account ChatGPT

4. Klik op de verificatielink in je e-mail

5. Vul je naam en eventueel organisatie in

6. Voer je telefoonnummer in en verifieer met een code

7. Geef aan waarvoor je OpenAI en ChatGPT gaat gebruiken

8. Je account in Chat GPT is onmiddellijk klaar voor gebruik. Je kan aan de slag gaan met het invoeren van ‘Prompts’ in het Nederlands.

9. Start ChatGPT in het Nederlands met het antwoorden in het Engels? Voer dan de volgende prompt in: Praat in het Nederlands tegen mij’.

10. Koop de ChatGPT cursus voor beginners en leer de chatbot te gebruiken zoals een expert.

chat gpt gebruiken
Voorbeeldscreenshot – Aanmaken account ChatGPT

Kijk snel op de website van openAI en ontdek waar je ChatGPT allemaal voor kan gebruiken.

Is ChatGPT gratis?

Ja, de basisversie van ChatGPT is 100% gratis. Ik vermoed dat dit ook zal blijven, zeker omdat de technologie achter ChatGPT reeds geïntegreerd is in Microsoft bijgewerkte zoekmachine Bing.

Daarnaast bestaat er echter ook een betalende versie ‘ChatGPT Plus‘. Deze kost € 20,- per maand. Je krijgt hiermee slimmere en uitgebreidere antwoorden, snellere responstijden én toegang tijdens capaciteitsproblemen. Daarnaast krijg je steeds als eerste toegang tot nieuwe features, zoals het geavanceerdere GPT-4 taalmodel. De gratis versie van ChatGPT maakt voorlopig enkel gebruik van het GPT-3.5 taalmodel.

Bij de gratis versie van de chatbot botst je al eens op capaciteitsproblemen, waardoor het enige tijd kan duren voor je weer prompts kan invoeren. Meer informatie over ChatGPT Plus vind je op de website van OpenAI.

Met mijn ChatGPT cursus bespaar je niet alleen uren aan tijd, maar transformeer je jezelf ook in een expert op het gebied van ChatGPT. Aarzel niet langer en schaf mijn cursus aan, waarin ik je stap voor stap begeleid in het gebruik van ChatGPT. Met deze cursus leer je de fijne kneepjes van het vak. Hierdoor ontwikkel je de juiste vaardigheden die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van de meest krachtige tool sinds de uitvinding van het internet.

Opgelet: er bestaan GEEN apps voor ChatGPT en OpenAI. Download dus nooit malafide applicaties op je mobiel of laptop die verkondigen dat ze ChatGPT aanbieden (tegen betaling).

Word een expert in ChatGPT :

Bespaar jezelf uren van tijd met deze handige cursus!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (53 beoordelingen)

chatgpt cursus

€ 100,-

€ 39,95

  • 📚 50 ChatGPT Prompts/vragen voor elk niveau (t.w.v. € 50,-)
  • 🤖 BONUS: mijn tips voor het stellen van de perfecte vragen (t.w.v. € 25,-)
  • 🎁 BONUS: 10 gratis tips om te starten met ChatGPT (t.w.v. € 25,-)
  • 📎 Makkelijke copy/paste van de vragen in ChatGPT
  • 📬 Lifetime toegang tot de grootste Nederlandstalige ChatGPT nieuwsbrief
  • 🔒 Veilig betalen met Visa/Mastercard

Hoe moet je nu verder met het gebruik van Chat GPT in het Nederlands?

Voordat je begint met het gebruik van ChatGPT, is het belangrijk om te weten dat de chatbot gebaseerd is op machine learning. Dit betekent dat hoe meer je ChatGPT gebruikt, hoe beter hij wordt in het begrijpen en reageren op jouw opdrachten. Dus het is belangrijk om regelmatig met ChatGPT te communiceren om zo het beste resultaat te krijgen.

Herschrijven van teksten

Een van de voordelen van ChatGPT is dat het in staat is om tekst te herschrijven in een natuurlijke stijl. Dit is bijvoorbeeld handig voor het herschrijven van productomschrijvingen of marketingteksten. ChatGPT kan ook samenvattingen maken van lange teksten, zoals artikelen of rapporten. Dit bespaart je veel tijd en moeite, aangezien je niet hoeft te lezen door alle tekst om de belangrijkste informatie te vinden.

Uitleg geven over onderwerpen

Daarnaast is ChatGPT ook in staat om uitleg te geven over een onderwerp. Dit maakt het een handige hulp voor studenten of onderzoekers die meer willen weten over een bepaald onderwerp. ChatGPT kan ook gebruikt worden voor het genereren van content, zoals blogberichten of artikelen. Dit maakt het een uitkomst voor bedrijven die veel content willen creëren, maar niet altijd de tijd of middelen hebben om dit zelf te doen.

Schrijf in elke taal die je wil

Een ander voordeel van ChatGPT is dat het beschikbaar is in verschillende talen, waaronder het Nederlands. Dit maakt het een handige tool voor bedrijven of individuen die zaken doen met Nederlandse klanten of willen communiceren met Nederlandse doelgroepen. Zo kan je ChatGPT ook gebruiken als vertaalmachine.

Chat GPT in het Nederlands is niet foutloos

Hou er rekening mee dat Chat GPT in het Nederlands een AI-tool is. Ze kunnen extreem veel data verwerken, maar ze zijn nog niet foutloos. Soms geeft Chat GPT antwoorden die niet helemaal juist zijn of niet helemaal aansluiten bij je vraag. Het is daarom belangrijk om te blijven controleren of ChatGPT juiste antwoorden geeft. Vooral als het gaat over belangrijke informatie. Het is dan ook niet aan te raden om hele papers, essays en ander groot schoolwerk te laten schrijven door ChatGPT.

Haal meer uit Chat GPT in het Nederlands

Geïnteresseerd om meer te weten te komen over deze tool? Koop dan nu mijn ChatGPT cursus tegen een aantrekkelijk kortingstarief of schrijf je in voor de nieuwsbrief door via onderstaand formulier jouw e-mailadres achter te laten. Zo krijg je meteen 10 gratis kennismakingstips over ChatGPT!

Mag ik even jouw aandacht?

Vond je deze uitleg de moeite waard om te lezen? Steun ChatGPTcursus.be en geef een fooi. Op die manier kan ik ervoor blijven zorgen dat je een expert wordt in het gebruik van ChatGPT!

Een fooi geven kan al vanaf € 1! Het enige wat je moet doen is op onderstaande knop drukken. Het neemt slechts 2 minuten in beslag.

Vergelijkbare berichten