Dall-E astronaut aap
| |

De beste AI tools van dit moment

ChatGPT

Hét platform waar deze website rond draait. ChatGPT is eind november gelanceerd, maar lijkt nu al zijn impact op de wereld te hebben. ChatGPT is een krachtige chatbot geprogrammeerd door OpenAI, die in staat is om natuurlijke communicatie te voeren in verschillende talen.

Met behulp van geavanceerde taalgeneratie-technologie, kan ChatGPT ook in het Nederlands snel en efficiënt antwoord geven op vragen en problemen oplossen. Of het nu gaat om klantenservice, educatie of zelfs kunstmatige intelligentie-onderzoek, Chat GPT Nederlands is een flexibel en krachtig hulpmiddel voor een breed scala aan toepassingen. (Wist je trouwens dat bovenstaande tekst volledig is geschreven door ChatGPT?)

Dall-E 2

Een van de beste AI-tools van dit moment is Dall-E. Met Dall-E genereer je werkelijk elke afbeelding die je wil. Maak een prompt en Dall-E genereert na enige tijd de afbeelding. Het is dan ook de perfecte oplossing voor bedrijven die hun contentmarketing naar een volgende niveau willen stuwen. Net zoals ChatGPT is deze took ook ontwikkeld door OpenAI.

Dall-E 2 is mijn favoriet! De tool is gratis, dus laat je net zoals met Chat GPT Nederlands eindeloos gaan op het genereren van unieke afbeeldingen: https://openai.com/dall-e-2/

Dall-E afbeelding
Dall-E afbeelding gegeneerd met de prompt ‘Belgian guy eating French Fries’

Chatsonic

Hét alternatief voor ChatGPT. Chatsonic van Writesonic werkt op exact dezelfde manier als ChatGPT, maar kan live informatie van het internet halen. Waar ChatGPT beperkt is tot informatie uit 2021 kan je Chatsonic werkelijk alles vragen over recente gebeurtenissen. Nadeel: je kan dagelijks maar 25 prompts gebruiken. Wil je meer? Dan moet je betalen.

Jasper

Vind je al dat ChatGPT goede teksten of blogs kan schrijven? Dan heb je nog niet gewerkt met Jasper! De artificiële intelligentie van Jasper is werkelijk on point. Het schrijven van blogs is werkelijk kinderspel. Keer op keer schrijft Jasper unieke content en dat maar liefst 10x sneller dan als je zelf een blog moet schrijven.

Jasper

Synthesia

Genereer presentatievideo’s in een handomdraai. Synthesia is een AI videogeneratieplatform waarmee het mogelijk is om snel video’s te maken met AI-avatars in meer dan 60 talen. Plaats een tekst in de prompt en Synthesia maakt er een presentatievideo van. Je zal zien dat een persoon jouw tekst echt presenteert. Probeer het gratis op Synthesia.io.

Synthesia video

Quickchat

De ontwikkeling van chatbots is een van de meest populaire toepassingen van kunstmatige intelligentie (AI). Een chatbot is een computerprogramma die op een natuurlijke manier communiceert met mensen, waardoor het in staat is om klantenservice gesprekken te behandelen. OpenAI levert de technologie achter Quickchat.

Chatbots kunnen klantenservice taken automatiseren, zoals het routeren van vragen en het geven van product aanbevelingen. Ze kunnen ook leren van gebruikersgedrag en zich over de tijd verbeteren. Dit betekent dat ze steeds efficiënter en effectiever worden in het uitvoeren van specifieke taken, waardoor ze onmisbare hulpmiddelen zijn in klantenservice. Misschien een idee om de klantenservice energieleveranciers met deze tool te laten werken? 😉

Illustroke

Illustroke is een krachtige tekst-naar-SVG AI-tool die het gemakkelijk maakt om indrukwekkende vectorafbeeldingen te maken van tekstprompts. Het kan automatisch het type afbeelding detecteren waar je aan werkt en geschikte opties aanbieden om uit te kiezen. Bijvoorbeeld, als je een logo wilt maken, geeft Illustroke opties zoals lettertype selectie, kleurenpalet en ontwerpstijl. Je kunt ook je tekst invoeren en de grootte en afmetingen van het logo specificeren. Zodra je klaar bent, genereert Illustroke een hoogwaardig SVG-bestand dat je kunt gebruiken in je ontwerpen of websites.

Tribescaler

Tribescaler is een AI-gestuurde hookgenerator die helpt bij het creëren van onweerstaanbare ideeën voor contentcreators op Twitter en LinkedIn. Het is ontworpen om het proces van het schrijven van invalshoeken gemakkelijker en sneller te maken met zijn intuïtieve interface, ook library en AI-gegenereerde tekst. Het biedt gebruikers in seconden originele inhoud, waardoor zij de volledige eigenaar zijn van de inhoud die zij genereren.

Flair.ai

Met Flair.ai kun je eenvoudig gebruikmaken van een krachtig hulpmiddel om jouw merkbeeld te versterken. Door gebruik te maken van de intuïtieve interface kun je snel en efficiënt productreclame maken die jouw producten en diensten wereldwijd onder de aandacht brengen.

Voer simpelweg de informatie van je product of dienst in, kies uit verschillende ontwerptemplates en druk op ‘start’. Flair zorgt vervolgens voor de rest, door het creëren van hoogwaardige beelden die de aandacht van jouw doelgroep trekken. Deze reclame kun je vervolgens online publiceren of gebruiken om jouw producten te promoveren op sociale media kanalen zoals Facebook en Instagram.

Flair.ai is een uitstekende manier voor kleine bedrijven en ondernemers om krachtige marketingmaterialen te creëren die hen snel nieuwe klanten opleveren. Het is tevens een perfecte manier om up-to-date te blijven met trends en veranderingen in de markt, zodat jouw merkbeleid altijd aansluit.

Vergelijkbare berichten